Zit- en Slaapsystemen

Er zijn vele manieren om te reizen en te slapen in je camper.

Bij het kiezen van een bed en bank moet je je eigenlijk de volgende zaken afvragen:

Met hoeveel personen ga ik reizen in de camper?

Met hoeveel mensen ga ik slapen in de camper?

Wie zit en slaapt waar?

Je kunt kiezen voor een bank die je in elke gewenste richting kunt monteren, zonder gordels. Of een bank met 3 punts gordels in de rijrichting gemonteerd voor extra gekeurde zitplaatsen.

Let op al zet je een goede bank in de rijrichting, dan mag je er onder het rijden nog niet op zitten! Dan dien je echt een gekeurde bank met 3 punts gordels te hebben en deze moet bij de camper keuring meegekeurd worden.

Voor niet gekeurde banken al dan niet tot bed op te maken zijn er talloze mogelijkheden die we graag voorrekenen. Voor wel gekeurde bed/ bank/ stoelsystemen maken we gebruik van de stoelen en banken van het topmerk Schnierle. Voor onderstaande stoelen en banken (of een combinatie daarvan) geldt dat de prijzen starten vanaf € 1995 voor een gekeurde extra zitplaats, 2 zitplaatsen vanaf € 2800. Dit is dan incl. montage en keuring.

Als je naast reizen ook op de stoelen wilt slapen dan zijn er van Schnierle ook zitbanken verkrijgbaar in verschillende breedtes vanaf 100 cm, hieronder een voorbeeld van een tweezits bank van 100 cm die als bed van 100×200 cm op te maken is:

 

Deze zelfde bank is er ook als driezitter dan is hij leverbaar in de breedtes: 114 cm | 120 cm | 129,5 cm

Zie wat voorbeelden hieronder:

Voor meer informatie neem contact met ons op:

 

close