Nieuw: Webasto Cool Top Trail Dakairco

Een perfect klimaat in uw caravan of camper


De Cool Top Trail airco’s zijn ontworpen voor gebruik op caravans en campers met een lengte tot 10 meter. Dankzij de ruim bemeten warmtewisselaars koppelen ze krachtige prestaties aan een zeer efficiënte werking. De betrouwbaarheid en koelprestaties zijn reeds bewezen in zeer warme Australische zomers, waar de buitentemperaturen gemakkelijk 50 °Cbereiken. De systemen zijn standaard uitgerust met een warmtepomp, die ook bij lage buitentemperaturen (tot wel -5 ° C) uitstekende prestaties biedt.

Krachtige prestaties en een laag geluidsniveau maken het mogelijk om binnen een aangenaam klimaat te realiseren, zonder dat u daarbij uw buren op de camping overlast bezorgt. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten bent u verzekert van een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Dankzij het gebruik van UV gestabiliseerd polypropyleen, is de behuizing robuust en sterk tegelijk. Dankzij de standaardmeegeleverde afstandsbediening kunnen alle functies van het systeem gemakkelijk bediend worden vanuit het bed, de eethoek of de luie stoel. Naast de standaard koel- en verwarmingsfuncties, beschikt de Cool Top Trail over handigeextra functies zoals ontvochtiging, timer en slaapfunctie

Informeer naar de scherpe introductieaanbieding incl. Montage!

close