Airco

Op het dak of onder de bank
fullsizeoutput_138a

We monteren Dometic airconditioningssystemen in Campers en Caravans. Een goede airco moet niet alleen lucht koelen, maar ook ontvochtigen. De airco’s van Dometic zijn uitgerust met een krachtige compressor zodat ze ook bij hoge omgevingstemperaturen hun werk goed kunnen doen. Er zijn 3 Types en meerdere uitvoeringen leverbaar:

Dakairco

De airco’s uit de FreshJet-serie, die compact en licht zijn, zijn er in diverse uitvoeringen, zodat ze geschikt zijn voor voertuigen van alle afmetingen. Het aanbod omvat de kleinste airco op de markt, waardoor er meer dan genoeg ruimte overblijft voor dakaccessoires. Andere modellen hebben een heel lage startstroom en softstartopties. Geniet met onze FreshJet van koele, ontvochtigde lucht, waar u ook bent.

De FreshLight is een unieke combinatie van een klimaatregeling en dakluik. Door de installatie ervan verliest u dus geen natuurlijk licht van bovenaf. Hij is voorzien van energiezuinige koel- en verwarmmodi en een individueel regelbare luchtverdeler met automatische ventilatorregeling. Het dakluik is ook voorzien van een handig verduisteringsgordijn, zodat u de lichtinval in uw recreatievoertuig kunt regelen.

Onder-de-bank-airco

Is er nog plaats in een opbergruimte onder de bank? Dan zijn er goede redenen om de airco daar in te bouwen: geen dakbelasting en het zwaartepunt en de buitenafmetingen van het voertuig blijven ongewijzigd. Met de Freshwell 3000 levert Dometic de meest compacte onder-de-bank-airco op de markt in de categorie tot 2700 Watt.
 
Onderstaand een mooie aanbieding voor de montage van een Dometic Freshwell 3000:
 
De Dometic Freshwell 3000 onder-de-bank airco voor Caravan en Camper nu ingebouwd in uw Camper of Caravan voor de scherpe actieprijs van € 1750 incl. BTW en inlaat-/ uitblaasroosters en montagemateriaal!

Er zijn diverse opties en uitbreidingen mogelijk, informeer bij ons voor een prijsopgave op maat!

Heeft u interesse om een Airco in te laten bouwen in uw camper neem dan gerust contact met ons op.

close